Proefzolder: Cheese Tasting by Henri Willig

Wilt u zien hoe het kaasmaken in zijn werk gaat? Beleef het op Henri Willig’s Proefzolder. Deskundige medewerkers vertellen u in uw eigen taal hoe de kaas wordt gemaakt. Na deze toelichting en het bekijken van een film over het traditionele ambacht, mag u zelf proeven. U kunt kennismaken met de smaaksensaties van verschillende kwaliteitskazen, onder het genot van een glaasje wijn of bier.

Er wordt dagelijks een proeverij georganiseerd om 16.00 uur en op vrijdag en in het weekend ook om 14.00 uur.  De proeverij duurt ongeveer 45 minuten. Er is ruimte voor circa 30 mensen per proeverij.

Reserveren?

U kunt ter plaatse kiezen uit twee arrangementen:

  • Kaas/wijn arrangement: Proeverij van 4 verschillende kazen met mosterd en kaasdip en 2 glazen wijn. € 9,95
  • Kaas/bier arrangement : Proeverij van 4 verschillende kazen met mosterd en kaasdip en 2 glazen bier. € 9,95